Ακτινολογικό Εργαστήριο

multix pro ca6

Στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του θεραπευτηρίου Iasis πραγματοποιείται όλο το φάσμα των κλασσικών ακτινολογικών εξετάσεων καθώς και μία σειρά από εξειδικευμένες εξετάσεις.

Το Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα του οίκου Siemens το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας ακτινολογικές εικόνες διασφαλίζοντας ταυτόχρονα μείωση της ακτινοβολίας με ειδικές ρυθμίσεις και ειδικά φίλτρα μείωσης για κάθε σωματότυπο.

Λόγω της ψηφιακής επεξεργασίας δεδομένων αποφεύγονται οι επαναληπτικές λήψεις ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η ψηφιακή αποθήκευση των δεδομένων.polymobil plus

Εκτός από το ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα, το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Iasis διαθέτει και φορητό ακτινολογικό μηχάνημα για την πραγματοποίηση ακτινογραφιών σε ασθενείς με επιβαρυμένη υγεία, η μεταφορά των οποίων δεν είναι δυνατή στο εργαστήριο, και για τους νοσηλευόμενους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

siremobil-compact-l

 

Επίσης στον χώρο των Χειρουργείων είναι μόνιμα εγκατεστημένο φορητό ακτινοσκοπικό (C-ARM) για την κάλυψη των χειρουργικών αναγκών (ορθοπαιδικών, νευροχειρουργικών, αγγειοχειρουργικών).

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»