Νέα/Εκδηλώσεις

Νέος Ψηφιακός Μαστογράφος Τομοσύνθεσης

Το Απεικονιστικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής Γαβριλάκη Α.Ε. εξοπλίστηκε με νέο Ψηφιακό Μαστογράφο Τομοσύνθεσης SELENIA DIMENSIONS 3D της HOLOGIC ο οποίος διαθέτει μία σειρά από πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τον κορυφαίο μαστογράφο παγκοσμίως.

Με την επαναστατική μέθοδο της Τομοσύνθεσης:

  • Μειώνονται τα ψευδώς θετικά ή τα ψευδώς αρνητικά ευρήματα.
  • Ο Ακτινοδιαγνώστης μπορεί πλέον να βλέπει την κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτοντας ύποπτες περιοχές που θα κρύβονταν στην κανονική 2D εικόνα, με σημαντικό όφελος στους πυκνούς μαστούς.
  • Οριοθετείται με μέγιστη ακρίβεια η διάσταση και επέκταση της βλάβης παρέχοντας σημαντική βοήθεια και αξιοπιστία στους χειρουργούς.
  • Αυξάνεται η διαγνωστική ευαισθησία στην διάγνωση του καρκίνου.
  • Η συνολική δόση και ο χρόνος εξέτασης του πλήρους μαστογραφικού ελέγχου ελαττώνονται σημαντικά (μόλις 3,6 sec ανά λήψη αντί για 25 sec σε άλλα μηχανήματα).
  • Η ανακατασκευή σε εικόνες τομοσύνθεσης γίνεται με πάχος τομών 1mm

 

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΚΤΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ TURis

Το Επιστημονικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την νέα επαναστατική χειρουργική τεχνική TURis που εφαρμόζεται, ήδη, με απόλυτη ασφάλεια και με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, από τους Ουρολόγους Χειρουργούς συνεργάτες μας, σε ασθενείς με υπερτροφία του προστάτη.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη, αναίμακτη, ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική μέθοδος TURis - εξάχνωση του προστάτη με πλάσμα, προσφέρει οριστική λύση, ελαχιστοποίηση του χρόνου παραμονής στην Κλινική και ταχεία ανάρρωση, πλεονεκτήματα που την καθιστούν την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του προστάτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Τηλ: 28210-70800, Fax: 28210-91140

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

Το Επιστημονικό & Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση Πιστοποίησης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas, για το σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας που εφαρμόζει, στο σύνολο των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών όλων των Τμημάτων Νοσηλείας, Ειδικών Μονάδων, Τ.Ε.Π., Εξωτερικών Ιατρείων και Εργαστηρίων της.

Με σταθερό επίκεντρο ενδιαφέροντος την πλήρη ικανοποίηση όσων αναζητούν ιατρική φροντίδα, η "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", δεσμεύεται όχι μόνο για την συστηματική διασφάλιση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας των ήδη παρεχόμενων υπηρεσιών της αλλά και για την αδιάλειπτη βελτίωση και αναβάθμιση της παρουσίας της στον χώρο της Υγείας.

Σύναψη Σύμβασης με ING

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την «ING», έναν από τους ισχυρότερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς Ομίλους στην Ελλάδα, ως συμβεβλημένο Νοσοκομείο του δικτύου της.

Οι κοινές αρχές που μας διέπουν, στοχεύουν στην παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών Υγείας, καλύπτοντας, άμεσα, ουσιαστικά και ολοκληρωμένα κάθε ιατρική ανάγκη, σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο.

ING logo

 

Επιστημονική Εκδήλωση - Σακχαρώδης Διαβήτης Εγκυμοσύνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Το Επιστημονικό Συμβούλιο της «ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ», σας προσκαλεί σε επιστημονική εκδήλωση, με θέμα :

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

την Τετάρτη (24-04-2013) και ώρα 19.00 μ.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων της (4ος όροφος), με ομιλητή τον Ιατρό κ. Νικόλαο Κεφαλογιάννη, Συντονιστή – Διευθυντή Παθολογίας και Διευθυντή Διαβητολογικού Κέντρου του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ - ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύναψη Σύμβασης με Εθνική Ασφαλιστική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την, από 14-01-2013, έναρξη συνεργασίας της με την «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», μία από τις ηγέτιδες Εταιρείες στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα, ως συμβεβλημένο Νοσοκομείο του δικτύου της, για ολόκληρη την Κρήτη.

Οι κοινοί στόχοι μας, η άμεση εξυπηρέτηση, η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, θεωρούμε ότι θα διασφαλίσουν υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχές υπηρεσιών, σε όλους όσους μας εμπιστεύονται την Υγεία τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
M. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 76-78, ΧΑΝΙΑ 73136
Τηλ: 28210-70800, Fax: 28210-91140
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Quick Contact

M.Mpotsari 76-78
73136, Chania
tel: +30 28210 70800,
fax: +30 28210 91140
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»