Επισκεπτήριο

visitorsΟι συγγενείς και φίλοι των νοσηλευόμενων στην κλινική μπορούν να τους επισκέπτονται καθημερινώς από τις 10.00 έως τις 13.00 το πρωί και από τις 18.00 έως τις 21.00 το απόγευμα. 

Οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

  •  Ο αριθμός των επισκεπτών ανά ασθενή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο άτομα.
  • Όταν εισέρχεσθε και όταν αποχωρείτε από το νοσηλευτικό θάλαμο, θα πρέπει να απολυμαίνετε τα χέρια σας με το ειδικό αντισηπτικό που υπάρχει σε κάθε δωμάτιο.
  • Κατά τη διάρκεια των ιατρικών επισκέψεων, τη διενέργεια των ιατρονοσηλευτικών πράξεων ή όποτε σας ζητηθεί από το νοσηλευτικό προσωπικό, θα πρέπει να αποχωρείτε από το νοσηλευτικό θάλαμο.
  •  Σε περίπτωση κρυολογήματος ή κάποιας άλλης μεταδοτικής ασθένειας σας παρακαλούμε να αποφεύγετε να επισκέπτεσθε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τη δική τους ασφάλεια.
  •  Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους της Κλινικής.
  •  Το ωράριο του επισκεπτηρίου πρέπει να τηρείται αυστηρά.
blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»