Ανθρώπινο Δυναμικό

  • image
  • image
  • image
Previous Next

Σήμερα η Κλινική Iasis είναι σε θέση να καλύψει όλο το εύρος των υπηρεσιών που δύναται να ζητηθούν στα πλαίσια κάθε ιατρικής ειδικότητας καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και καθηγητές της ιατρικής.

Το Νοσηλευτικό προσωπικό του Iasis έχει επιλεχθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις δραστηριότητες της ιατρικής υπηρεσίας. Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Κλινικής πιστεύει και προάγει τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού του με τη διοργάνωση σε ετήσια βάση σεμιναρίων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης του νοσηλευτικού της προσωπικού σε θέματα νοσηλείας και τεχνολογίας της ιατρικής και νοσηλευτικής.

Το Διοικητικό προσωπικό της Κλινικής απαρτίζεται από επιστήμονες της οικονομίας και της διαχείρισης της υγείας όπως επίσης και από εξειδικευμένα και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Το Iasis επενδύει σε τεχνογνωσία και σε ανθρώπινο δυναμικό ικανό να εφαρμόσει σύγχρονα μοντέλα διαχείρισης της φροντίδας υγείας που έχουν ως τελικό αποδέκτη τον ασθενή και τη καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών του.

Τέλος το λοιπό παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς όπως επίσης και από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στη λειτουργικότητα του ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»