Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Τα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια του θεραπευτηρίου Iasis είναι σε θέση να καλύψουν όλο το εύρος των υπηρεσιών που δύναται να ζητηθούν στα πλαίσια κάθε ιατρικής ειδικότητας.

Στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το θεραπευτηρίου Iasis πέραν της λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων και του τμήματος περιοδικού ελέγχου, προχωράει στην οργάνωση τμήματος για κατ' οίκον παροχή προ – νοσοκομειακών (primary) και μετα-νοσοκομειακών (aftercare) υπηρεσιών υγείας. Το εν λόγω τμήμα θα στελεχωθεί με το απαιτούμενο προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) ώστε να καλύπτει τις όποιες ανάγκες σε υπηρεσίες υγείας πρωτοβάθμιου επίπεδου στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου.

Δευτεροβάθμια περίθαλψη

Η δευτεροβάθμια περίθαλψη του θεραπευτηρίου Iasis καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ιατρικής. Στους επτά (7) ορόφους του το Iasis διαθέτει 70 κλίνες, 6 χειρουργεία, 3 αίθουσες τοκετών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών, και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 4 κλινών, τα οποία μαζί με ένα άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών

Η Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών του Θεραπευτηρίου είναι εξοπλισμένη με τέσσερα (4) ασθενοφόρα, τα δύο εκ των οποίων είναι κινητές μονάδες. Επίσης διαθέτει δύο μικρά οχήματα εξυπηρέτησης ασθενών για μεταφορές περιπατητικών ασθενών εντός της πόλης.

Η Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών του Θεραπευτηρίου Iasis παρέχει υπηρεσίες 24 ώρες και 365 μέρες το χρόνο και είναι στελεχωμένο από έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό εκπαιδευμένο από το ΕΚΑΒ και ιατρούς ικανούς να διαχειριστούν κάθε επείγον περιστατικό με ασφαλείς συνθήκες μεταφοράς.

Περιφερειακά Ιατρεία

Το Θεραπευτήριο Iasis σε συνεργασία με ιδιώτες ιατρούς του Νομού Χανίων έχει αναπτύξει δίκτυο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που διαχειρίζονται την υγεία των αλλοδαπών ασθενών κατά τους θερινούς μήνες στις παρακάτω περιοχές:

- Παλαιόχωρα Σφακίων

- Γεωργιούπολη

- Πλατανιάς

- Αγία Μαρίνα

- Καλύβες

- Ακρωτήρι

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»