Δοκιμασία Κόπωσης σε Κυλιόμενο Τάπητα

Ο εξεταζόμενος συνδέεται με ηλεκτρόδια για συνεχή λήψη καρδιογραφήματος και βαδίζει σε κυλιόμενο τάπητα με ταχύτητα και κλίση που αυξάνεται κάθε 3 λεπτά (στο σύνηθες πρωτόκολλο Bruce). Είναι εξέταση ανίχνευσης της στεφανιαίας νόσου (στένωση των αγγείων της καρδιάς) αλλά και χρήσιμο εργαλείο παρακολούθησης ασθενών με γνωστό ιστορικό εμφράγματος ή επέμβασης στην καρδιά. Επίσης χρησιμοποιείται στον έλεγχο διαφόρων αρρυθμιών και δίνει πληροφορίες για την απάντηση της αρτηριακής πίεσης στην άσκηση.

Η εξέταση γίνεται υπό την επίβλεψη ειδικού καρδιολόγου και δίνει σημαντικές και διαφορετικές πληροφορίες από τις προηγούμενες εξετάσεις. Το αποτέλεσμα της καθορίζει την απόφαση για περαιτέρω διερεύνηση με σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου ή στεφανιογραφία.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»