Ερευνητικό Έργο

Το ερευνητικό έργο της Κλινικής έχει να επιδείξει πλην των ομιλιών, ημερίδων και σεμιναρίων και εργασίες οι οποίες έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

"Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η οικιοθελής δέσμευση των επιχειρήσεων για ένταξη στις επιχειρηματικές τους πρακτικές κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων, που είναι πέρα και πάνω από όσα επιβάλλονται από τη νομοθεσία και έχουν σχέση με όλους όσους επηρεάζονται από τις δραστηριότητές τους (εργαζόμενοι, μέτοχοι, συνεργάτες, προμηθευτές, επενδυτές, καταναλωτές, κοινότητες μέσα στις οποίες είναι δραστηριοποιημένες, κ.λ.π.).''

Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Αναγνωρίζοντας ότι οι δραστηριότητες του Iasis επηρεάζουν όχι μόνο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και τους ασθενείς που υπηρετεί, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον της πόλης μας, η εταιρεία μας συνεισφέρει μέσω μίας σειράς δραστηριοτήτων στην ενημέρωση των ιατρών μας και στην επιμόρφωση των συμπολιτών μας γύρω από επίκαιρα θέματα υγείας, ενώ μέσω της φιλανθρωπικής και χορηγικής της δράσης στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πρωτοβουλίες από σημαντικούς κοινωνικούς φορείς αντίστοιχα.

Αποστολή

Οργανώσαμε μία μεγάλη ιατρική μονάδα που να καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες τόσο των κατοίκων της Δυτικής Κρήτης όσο και των ξένων επισκεπτών μας (αλλοδαπών και ημεδαπών).

Συνδυάσαμε την κατάλληλη κτιριακή υποδομή με την εφαρμογή της πλέον σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας. Περισσότερα...

Εγκαταστάσεις

 MIL5091 1mod5

Το Iasis στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο περίπου 4000 τ.μ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων. 

Στο δεύτερο επίπεδο του νοσοκομείου στεγάζονται τα απεικονιστικά εργαστήρια, στο πρώτο επίπεδο το Αιμοδυναμικό-Αγγειογραφικό Εργαστήριο, τα χειρουργεία, οι αίθουσες τοκετών, η αίθουσα ανάνηψης, η αποστείρωση και οι λοιπές υπηρεσίες χειρουργείων, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), οι Γραμματείες του Διαγνωστικού Τομέα, των Νοσηλευόμενων και τα γραφεία της Διοίκησης. Στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο του κτιρίου στεγάζονται τα τμήματα νοσηλείας, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας (ΜΠΟ).

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της ιδιωτικής Κλινικής Iasis είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Στο κεντρικό κτήριο της Κλινικής τηρείται ωράριο επισκεπτηρίου και εφαρμόζεται συγκεκριμένος κώδικας επισκεπτηρίου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας και η καλύτερη δυνατή παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών φροντίδων στους νοσηλευόμενους.

Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας του Iasis είναι εξοπλισμένες με δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.

Ιστορική Αναδρομή

Η ιδιωτική Κλινική Iasis-Γενική Κλινική Γαβριλάκη ΑΕ, αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό – Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων. Το Iasis καλύπτει τις βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας τόσο στον τομέα της πρωτοβάθμιας όσο και στον τομέα της δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Ιδρύθηκε το 1977 από τον Πρόεδρο της Εταιρίας, ιατρό κ. Γαβριλάκη Ηλία. Έως το 1992 λειτούργησε ως Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική. Το 1993 έγινε κτιριακή επέκταση των έως τότε εγκαταστάσεων και μετατράπηκε σε Γενική Κλινική. Την περίοδο 2002-2004 επεξετάθη σε παρακείμενο, όμορο οικόπεδο στο οποίο κατασκευάστηκε νέα πτέρυγα 2500 τ.μ. όπου μαζί με το αρχικό κτίριο αποτέλεσαν ένα σύγχρονο, ενιαίο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σύνολο 4.000 τ.μ.

Σήμερα η Κλινική Iasis έχοντας εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα Ιατρική τεχνολογία, αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο δυναμικότητας 80 κλινών. Το Iasis, εκτός από το μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, βοηθητικό και τεχνολογικό προσωπικό, συνεργάζεται με άνω των 120 ιατρών όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας .

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»