Παθολογικό Τμήμα

To Παθολογικό Τμήμα του Iasis έχει ως αντικείμενο την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων που εμπίπτουν στο φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε νοσηλευόμενους, αλλά και σε εξωτερικούς ασθενείς, με βάση την εμπειρία και τη διαρκή ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού της. Το επιστημονικό έργο των κλινικών τμημάτων υποστηρίζεται από τα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής τα οποία λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Τόσο για την ειδικότητα της Παθολογίας, όσο και για τις υποειδικότητές της, λειτουργούν και εξωτερικά ιατρεία για ασθενείς που δε χρήζουν εισαγωγής στην Κλινική και που η περίπτωσή τους μπορεί να αντιμετωπιστεί σε εξωτερική βάση.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»