Τμήμα Επειγότων Περιστατικών & Εξωτερικά Ιατρεία

τεπ

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.)

Κύρια αποστολή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Iasis είναι η αρχική εκτίμηση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ασθενούς προσέρχεται στο τμήμα με οξύ πρόβλημα υγείας. Λειτουργεί όλο το 24ωρο και στελεχώνεται από μόνιμο ιατρικό προσωπικό το οποίο συνεπικουρείται από εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

H εκτέλεση των κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων που θα κριθεί ότι απαιτούνται είναι δυνατή όλο το 24ωρο. Η άρτια υποδομή, η οργάνωση, ο εξοπλισμός και η εκπαίδευση του προσωπικού επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή εκτίμηση, ανάνηψη και σταθεροποίηση ασθενών με οξέα προβλήματα υγείας.

Εξωτερικά Ιατρεία

Οργανωμένα μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο νοσοκομειακό συγκρότημα, τα εξωτερικά ιατρεία του IASIS καλύπτουν σχεδόν όλες τις ιατρικές ειδικότητες και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους εξεταζόμενους.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός σε συνδυασμό με την παρουσία άριστα εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ιατρικής εξέτασης.

Τα Εξωτερικά Ιατρεία υποστηρίζονται από τα διαγνωστικά και απεικονιστικά εργαστήρια της Κλινικής, στα οποία διενεργούνται άμεσα όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να απαιτηθούν από τους ιατρούς.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»