Εργαστήριο Υπερήχων Σώματος και Αγγείων (Triplex)

logiq-s7-carousel-3

Οι υπέρηχοι αποτελούν μια από τις πλέον αξιόπιστες διαγνωστικές μεθόδους στη σύγχρονη ιατρική. Τα κύρια πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι είναι ανώδυνη, γρήγορη και το βασικότερο ότι δεν χρησιμοποιεί ακτινοβολία σε αντίθεση με τις λοιπές απεικονιστικές μεθόδους.

logiq-s7-sensational-performanceΣτο Εργαστήριο Υπερήχων του IASIS, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο έγχρωμους υπερηχοτομογράφους (LOGIQ 7 & LOGIQ S7) τελευταίας τεχνολογίας του οίκου GE, πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές διαγνωστικές εξετάσεις όλων των οργάνων του σώματος. Επίσης πραγματοποιούνται triplex αγγείων καθώς και υπερηχογραφικά καθοδηγούμενες βιοψίες (θυρεοειδούς, προστάτη αδένα, μαστών, νεφρών, ήπατος και λεμφαδένων).

Το Εργαστήριο είναι επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό με υψηλή επιστημονική κατάρτιση προσφέροντας στους εξεταζόμενους υψηλή ποιότητα διαγνωστικών υπηρεσιών.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»