Ουρολογικό Τμήμα

To Ουρολογικό Τμήμα του Iasis καλύπτει κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου όλο το φάσμα των διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών που αφορούν οποιαδήποτε οξεία ή χρόνια πάθηση του ουροποιογεννητικού συστήματος. Το Τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, δίνοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα όλων των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος. 

Η ύπαρξη επιμέρους ειδικών τμημάτων όπως Ανδρολογίας, Διαταραχών της ούρησης και Ενδοσκοπικού, καλύπτει οποιαδήποτε διαγνωστική ή θεραπευτική απαίτηση είναι δυνατό να προκύψει. Η συνεργασία, εντός του θεραπευτηρίου με τις υπόλοιπες ειδικότητες εγγυάται τη γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Τμήμα ενδοσωματικής λιθοτριψίας με Holmium Laser

Στο ουρολογικό τμήμα του θεραπευτηρίου έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί το σύγχρονο σύστημα ενδοσωματικής λιθοτριψίας Holmium Laser. Το Holmium Laser είναι εγκατεστημένο σε τρεια Νοσοκομεία στην Ελλάδα (το πρώτο και μοναδικό στην Κρήτη έχει εγκατασταθεί στο Iasis) και χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση λίθων έως και δύο εκατοστών (2 cm) στο Νεφρό, στον Ουρητήρα και στην Ουροδόχο κύστη, ανεξάρτητα από τη σύσταση τους (οξαλικοί λίθοι, λίθοι ασβεστίου, ουρικού οξέως κλπ)

Τμήμα κυστεοσκοπήσεων και λήψης βιοψιών

Στο ουρολογικό τμήμα του θεραπευτηρίου λειτουργεί τμήμα Κυστεοσκοπήσεων και Λήψης Βιοψιών στελεχωμένο από ιατρούς της ακτινολογίας της ουρολογίας και έμπειρους τεχνολόγους και νοσηλευτές.

Υπερτροφία προστάτη και θεραπεία με την μέθοδο TURis

Η μέθοδος TURis - Εξάχνωση του Προστάτη, η οποία εφαρμόζεται από την Επιστημονική Ομάδα του Ουρολογικού Τμήματος της Κλινικής IASIS, αποτελεί μια πρωτοποριακή εξέλιξη της διουρηθρικής προστατεκτομής, με την οποία ο ιστός του προστάτη αφαιρείται πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου TURis:

1) Εξάχνωση του προστατικού ιστού με πλάσμα.

2) Ελάχιστη απώλεια αίματος.

3) Ταχύτατη ανάρρωση.

4) Ελάχιστος χρόνος νοσηλείας (1 ημέρα).

5) Ασφαλής και αποτελεσματική πράξη.

6) Οριστική θεραπεία.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»