Εγκαταστάσεις

 MIL5091 1mod5

Το Iasis στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο περίπου 4000 τ.μ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων. 

Στο δεύτερο επίπεδο του νοσοκομείου στεγάζονται τα απεικονιστικά εργαστήρια, στο πρώτο επίπεδο το Αιμοδυναμικό-Αγγειογραφικό Εργαστήριο, τα χειρουργεία, οι αίθουσες τοκετών, η αίθουσα ανάνηψης, η αποστείρωση και οι λοιπές υπηρεσίες χειρουργείων, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), οι Γραμματείες του Διαγνωστικού Τομέα, των Νοσηλευόμενων και τα γραφεία της Διοίκησης. Στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο του κτιρίου στεγάζονται τα τμήματα νοσηλείας, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας (ΜΠΟ).

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της ιδιωτικής Κλινικής Iasis είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Στο κεντρικό κτήριο της Κλινικής τηρείται ωράριο επισκεπτηρίου και εφαρμόζεται συγκεκριμένος κώδικας επισκεπτηρίου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας και η καλύτερη δυνατή παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών φροντίδων στους νοσηλευόμενους.

Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας του Iasis είναι εξοπλισμένες με δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»