Ιατρικός εξοπλισμός

Το θεραπευτήριο Iasis έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία έτσι ώστε να διασφαλίζει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα ιατρικά μηχανήματα είναι τελευταίας γενεάς και υποστηρίζουν εφαρμογές βιοιατρικής τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας παρέχει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες αντιμετώπισης εξαιρετικώς βαρέων περιστατικών.

Η ψηφιακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Iasis υποστηρίζει τη μεταφορά της ιατρικής πληροφορίας σε λίγα μόνο λεπτά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, επιτρέποντας έτσι στον θεράποντα ιατρό κάθε ασθενούς να έχει πρόσβαση στο ιατρικό φάκελο και στη νοσηλεία του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο (real time). Μέσω ενοποιημένων συστημάτων διαχείρισης της πληροφορίας, web based εφαρμογών και τη διαχείριση των καρτών νοσηλείας σε εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας (HIS) επιτρέπεται η διαχείριση του ιστορικού των ασθενών με ασφάλεια και η ανάκληση του από τους θεράποντες ιατρούς των ασθενών από οποιοδήποτε Η/Υ με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης ο ιατρός δύναται να συντονίσει την νοσηλεία των ασθενών του από απόσταση, να δίνει οδηγίες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να προγραμματίζει εξετάσεις.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»