Εργαστήριο Ψηφιακής Μαστογραφίας

4-shot-image-Carousel

Η μαστογραφία αποτελεί άλλη μία διαγνωστική εφαρμογή των ακτίνων-Χ, για την απεικόνιση της μορφολογίας, της δομής και των παθολογικών αλλοιώσεων του μαστού. Παίζει πρωταρχικό ρόλο στην έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του μαστού καθώς μπορεί να αναδείξει αλλαγές στη μορφολογία του μαστού σε προκλινικό στάδιο, όταν το μέγεθος του όγκου είναι πολύ μικρό και δεν είναι δυνατή η ψηλάφησή του.

ct4 REVISED2

Το Εργαστήριο Μαστογραφίας του IASIS είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα ψηφιακά συστήματα του οίκου GE τα οποία εγγυώνται απεικονιστικές πληροφορίες ακρίβειας, με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας.

Το Εργαστήριο υποστηρίζεται και από το τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας, στο οποίο εκτελούνται Μαγνητικές Μαστογραφίες, συμπληρώνοντας την εξέταση του μαστού και παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες στη διάγνωση νεοπλασμάτων.

Η διάγνωση των μαστογραφιών γίνεται από έμπειρη ιατρό - ακτινολόγο εξειδικευμένη αποκλειστικά στο μαστό.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»