Μαγνητικός Τομογράφος

To Εργαστήριο Μαγνητικής Τομογραφίας του IASIS έχει εξοπλιστεί με ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα Μαγνητικής Τομογραφίας ισχύος 1,5T του οίκου Siemens.

9

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Μαγνητικής Τομογραφίας είναι η χρήση μαγνητικών κυμάτων και όχι ακτινοβολίας για την τρισδιάστατη απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος σε κλινικό επίπεδο. Η μέθοδος χρησιμοποιείται εκτός των άλλων, χωρίς παρενέργειες, σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, για βρέφη καθώς και εξεταζόμενους που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.

Στο Εργαστήριο Μαγνητικής Τομογραφίας του IASIS διενεργούνται όλες οι μαγνητικές τομογραφίες ρουτίνας αλλά και εξετάσεις υψηλών απαιτήσεων με ακρίβεια και αξιοπιστία. Πέρα των κλασσικών μαγνητικών εξετάσεων, προσφέρονται στους ασθενείς εξειδικευμένες διαγνωστικές μέθοδοι όπως :

  • Ολοσωματικές αγγειογραφίες και ολοσωματικές μελέτες ανίχνευσης τυχόν μεταστάσεων
  • Μαγνητική Αγγειογραφία για τον έλεγχο των αγγείων του εγκεφάλου, του τραχήλου αλλά και των περισσότερων περιοχών του σώματος με ή χωρίς τη χρήση σκιαγραφικού μέσου
  • Μαγνητική Χολαγγειογραφία
  • Μαγνητική Ουρογραφία για τον έλεγχο του ουροποιητικού συστήματος
  • Μαγνητική Μυελογραφία για την επιπλέον πληροφορία της κατάστασης της σπονδυλικής στήλης και του νωτιαίου μυελού
  • Τεχνικές Diffuson και Perfusion για την πρώιμη διάγνωση εγκεφαλικών επεισοδίων, τον εντοπισμό και τον υπολογισμό της έκτασης της εγκεφαλικής βλάβης.
  • Μαγνητική Μαστογραφία, μία μέθοδος διερεύνησης του μαστού που δρα συμπληρωματικά στις κλασικές απεικονιστικές μεθόδους.

Ο Μαγνητικός Τομογράφος του IASIS παρέχει επιπλέον οφέλη στους εξεταζόμενους όπως:

  • την προηγμένη τεχνική λήψης iPAT που μειώνει μέχρι και 50% το χρόνο λήψης των δεδομένων και ουσιαστικά το χρόνο εξέτασης
  • ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον με μεγάλη εσωτερική διάμετρο, απαλείφοντας τα προβλήματα κλειστοφοβίας
  • εύκολη πρόσβαση σε ηλικιωμένους και παραπληγικούς ασθενείς με την εξεταστική τράπεζα να κατεβαίνει σε χαμηλό ύψος για τη διευκόλυνσή τους.

 

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»