Τιμολογιακή Πολιτική/ Συμβάσεις/ Ασφαλιστικοί Φορείς

eopyy- logoΤο Iasis προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα στις υπηρεσίες του, έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
Έτσι οι ασφαλισμένοι των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων μπορούν να απευθύνονται στα τμήματα Νοσηλείας και στα Εργαστήρια της Κλινικής χρησιμοποιώντας το βιβλιάριο υγείας του δημόσιου ασφαλιστικού τους ταμείου. 

Επίσης, το Iasis έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Για να εξασφαλιστεί δε η καλύτερη δυνατή συνεργασία με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες, η Κλινική προχωράει σε σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων. Το εν λόγω γραφείο θα διευθετεί την κίνηση των ασφαλισμένων στα τμήματα του θεραπευτηρίου και μεταξύ άλλων θα εξασφαλίζει την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση τους στις περιπτώσεις προγραμματισμένων ελέγχων και εισαγωγών.

Οι τιμοκατάλογοι της Κλινικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς των υπηρεσιών υγείας σε Πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλα τα τμήματα της Κλινικής

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»