Ιστορική Αναδρομή

Η ιδιωτική Κλινική Iasis-Γενική Κλινική Γαβριλάκη ΑΕ, αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό – Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων. Το Iasis καλύπτει τις βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας τόσο στον τομέα της πρωτοβάθμιας όσο και στον τομέα της δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Ιδρύθηκε το 1977 από τον Πρόεδρο της Εταιρίας, ιατρό κ. Γαβριλάκη Ηλία. Έως το 1992 λειτούργησε ως Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική. Το 1993 έγινε κτιριακή επέκταση των έως τότε εγκαταστάσεων και μετατράπηκε σε Γενική Κλινική. Την περίοδο 2002-2004 επεξετάθη σε παρακείμενο, όμορο οικόπεδο στο οποίο κατασκευάστηκε νέα πτέρυγα 2500 τ.μ. όπου μαζί με το αρχικό κτίριο αποτέλεσαν ένα σύγχρονο, ενιαίο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σύνολο 4.000 τ.μ.

Σήμερα η Κλινική Iasis έχοντας εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα Ιατρική τεχνολογία, αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο δυναμικότητας 80 κλινών. Το Iasis, εκτός από το μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, βοηθητικό και τεχνολογικό προσωπικό, συνεργάζεται με άνω των 120 ιατρών όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας .

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»