Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)

2

Η Κλινική Iasis διαθέτει Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (παρακλίνια monitors, κεντρικό σταθμό συνεχούς παρακολούθησης και καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών, οξυμετρίας, θερμοκρασίας και πιέσεων των ασθενών, αναπνευστήρες, δοσομετρικές αντλίες ενδοφλέβιας έγχυσης, αντλίες χορήγησης εντερικής σίτισης, ενδοαορτική αντλία, αναλυτές αερίων αίματος, συστήματα μέτρησης – καταγραφής καρδιακής παροχής, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα και φορητός υπερηχοτομογράφος σώματος & καρδιάς) και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Μ.Ε.Θ. του θεραπευτηρίου μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε βαρέως πάσχοντα με προβλήματα καρδιολογικά, αναπνευστικά, νευρολογικά, με τραυματικές κακώσεις, που χρήζει εντατικής φροντίδας και θεραπείας με ή χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρέχει κάλυψη όλο το 24ωρο με συνεχή υποστήριξη από τα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής καθώς και από όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Οι ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες προσφέρονται με ανθρώπινη ζεστασιά, κατανοώντας την σοβαρότητα της ψυχολογικής αναστάτωσης που δημιουργείται στον ίδιο τον ασθενή αλλά και στο οικείο περιβάλλον του για την πορεία της υγείας του.

Ο άρτιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, καθώς και η εξειδίκευση και η διαρκής εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας,

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»