Πληροφορίες για ασθενείς

Τιμολογιακή Πολιτική/ Συμβάσεις/ Ασφαλιστικοί Φορείς

eopyy- logoΤο Iasis προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα στις υπηρεσίες του, έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
Έτσι οι ασφαλισμένοι των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων μπορούν να απευθύνονται στα τμήματα Νοσηλείας και στα Εργαστήρια της Κλινικής χρησιμοποιώντας το βιβλιάριο υγείας του δημόσιου ασφαλιστικού τους ταμείου. 

Περισσότερα...

Εισαγωγή Ασθενών

importΤο Γραφείο Κίνησης Ασθενών είναι αρμόδιο για κάθε είδους πληροφορία σχετικά με την εισαγωγή και τα εξιτήρια των ασθενών σε οποιοδήποτε τμήμα της Κλινικής.
Στην περίπτωση προγραμματισμένης εισαγωγής ο ασθενής προσέρχεται στην Γραμματεία της Κλινικής προκειμένου να εκδοθεί το Δελτίο Εισαγωγής. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι: 

Περισσότερα...

Παροχές

servicesΤο Iasis εξασφαλίζει στον ασθενή άριστες συνθήκες διαμονής.

Η Κλινική διαθέτει σουίτες, μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Η κάθε κλίνη διαθέτει μια υπερσύγχρονη ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα, η οποία προσφέρει στον ασθενή σύστημα κλήσης του νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικό φωτισμό.

Παράλληλα διαθέτει τηλέφωνο, τηλεόραση και κλιματισμό, ενώ παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi).

Επισκεπτήριο

visitorsΟι συγγενείς και φίλοι των νοσηλευόμενων στην κλινική μπορούν να τους επισκέπτονται καθημερινώς από τις 10.00 έως τις 13.00 το πρωί και από τις 18.00 έως τις 21.00 το απόγευμα. 

Περισσότερα...

Εξιτήριο

exitΥπεύθυνος για την έξοδο του ασθενούς από το Νοσοκομείο είναι αποκλειστικά και μόνο ο θεράπων ιατρός. Εφόσον δοθεί εντολή εξόδου από τον θεράποντα ιατρό εκδίδεται το Εξιτήριο το οποίο παραδίδεται στον ασθενή ενώ του δίδονται και όλες οι απαραίτητες ιατρικές οδηγίες.

Στην περίπτωση που επιθυμείται η μεταφορά του ασθενούς με ασθενοφόρο θα πρέπει να δηλωθεί εγκαίρως στην Προϊσταμένη του ορόφου που νοσηλεύεται προς αποφυγήν καθυστερήσεων στη διαδικασία του εξιτηρίου του.

Εφόσον δοθεί το Εξιτήριο ο ασθενής ή συνοδός θα πρέπει να απευθυνθεί στο Γραφείο Κινήσεως-Λογιστήριο Ασθενών προκειμένου να ρυθμίσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»