Αξονικός Τομογράφος 64 τομών

ct1b

Με την Αξονική Τομογραφία απεικονίζεται το ανθρώπινο σώμα σε εγκάρσιες τομές που δημιουργούνται από την επεξεργασία ακτινών Χ με τη βοήθεια προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η πολυτομική αξονική τομογραφία 64 τομών είναι η τελευταία εξέλιξη παγκοσμίως με την οποία μειώνονται εκπληκτικά οι χρόνοι εξέτασης και επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων η απεικόνιση όλων σχεδόν των ανατομικών δομών του ανθρωπίνου σώματος. Η Μονάδα Αξονικής Τομογραφίας του IASIS επιζητώντας διαρκώς να προσφέρει ότι τελειότερο στην απεικόνιση, έχει εξοπλιστεί με το πλέον σύγχρονο συγκρότημα Αξονικού Τομογράφου 64 τομών Somatom Sensation 64 του οίκου Siemens. Ο νέος αξονικός τομογράφος:

ct4

Σε κλινικό επίπεδο

  • διαθέτει την σύγχρονη τεχνική της ελικοειδούς ογκομετρικής σάρωσης (Spiral) που επιτρέπει την ολοκλήρωση μιας εξέτασης θώρακος ή κοιλιάς σε 30 μόλις δευτερόλεπτα.
  •  παρέχει τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) των οργάνων και των αγγείων αποκαλύπτοντας έτσι περισσότερες διαγνωστικές πληροφορίες
  • προσφέρει εκτός από τις κλασσικές εξετάσεις αξονικής τομογραφίας εξειδικευμένες εξετάσεις όπως:

Αξονική Αγγειογραφία

Δείκτης Ασβεστίου / Calcium Score

Αξονική Τομογραφία Καρδιάς / Αξονική Στεφανιογραφία

Αξονική Κολονοσκόπηση

sm11307 CT 03 jpgmod

Σε επίπεδο ασθενών

Το συγκρότημα του IASIS, για την περαιτέρω φροντίδα των ασθενών μας:

  • διαθέτει το πρωτοποριακό πρόγραμμα C.A.R.E. Dose 4D που διαμορφώνει σε πραγματικό χρόνο τη δόση της ακτινοβολίας ανάλογα με την απορρόφηση των ιστών του ασθενούς με σκοπό τη μείωση της δόσης ακτινοβολίας σε αυτόν.
  • επιτυγχάνει τη μείωση του χρόνου διάρκειας των αξονικών εξετάσεων με την ταυτόχρονη βέλτιστη ευκρίνεια εικόνας.
blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»