Παθολογικός Τομέας

Καρδιολογικό Τμήμα

Το Καρδιολογικό Τμήμα του IASIS είναι σήμερα από τα πιο σύγχρονα κέντρα στο χώρο της προληπτικής, της διαγνωστικής, της κλινικής και θεραπευτικής καρδιολογίας στην Κρήτη. Στόχος του τμήματος είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, η έγκαιρη διάγνωση, η ενδελεχής διερεύνηση και η υπεύθυνη αντιμετώπιση των ασθενών με καρδιοαγγειακές παθήσεις, σύμφωνα με τις διεθνείς σταθερές. Ο εξοπλισμός και το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εγγυώνται μεγάλη διαγνωστική αξία και ασφάλεια. 

Το Καρδιολογική Τμήμα περιλαμβάνει:

  • Το Καρδιολογικό Εξωτερικό Ιατρείο/Εργαστήριο
  • Την Καρδιολογική Κλινική
  • Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

 

Στο Καρδιολογικό Ιατρείο/Εργαστήριο υπάρχει η δυνατότητα αναίμακτου ελέγχου του καρδιαγγειακού συστήματος με Ηλεκτρο-καρδιογράφημα, Υπερηχοκαρδιογράφημα (triplex καρδίας), Δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα, Υπερηχογράφημα κόπωσης μετά χορήγηση δοβουταμίνης (Stress Echo), 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης και ρυθμού (Holter).

Η Καρδιολογική Κλινική στελεχώνεται από έμπειρους καρδιολόγους και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και παρέχει εικοσιτετράωρη καρδιολογική κάλυψη. Είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ασθενείς με σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια, στεφανιαία νόσο, αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθειες και συγγενείς καρδιοπάθειες ενηλίκων.

Στον Καρδιολογικό Τμήμα υπάγεται και το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, για πλήρη αιμοδυναμική διερεύνηση και επεμβατική παρέμβαση. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο ψηφιακό στεφανιαιογραφικό-αγγειογραφικό συγκρότημα (Axiom Artis FC του οίκου Siemens) και στελεχώνεται από έμπειρους επεμβατικούς καρδιολόγους εκπαιδευμένους στο εξωτερικό Στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο διενεργούνται διαγνωστικές και επεμβατικές εξετάσεις της σύγχρονης καρδιολογίας, όπως στεφανιογραφίες και αγγειοπλαστικές στεφανιαίων και περιφερικών αγγείων (με την τοποθέτηση stents).

Παθολογικό Τμήμα

To Παθολογικό Τμήμα του Iasis έχει ως αντικείμενο την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων που εμπίπτουν στο φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε νοσηλευόμενους, αλλά και σε εξωτερικούς ασθενείς, με βάση την εμπειρία και τη διαρκή ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού της. Περισσότερα...

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»