Νέα/Εκδηλώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της Πανελλήνιας Αποχής των Ιδιωτικών Διαγνωστικών Κέντρων, Εργαστηρίων, και Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών, η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση Μ.Μπότσαρη 76-78, 73136, Χανιά, 
Τηλ: 28210 70800

ΠΡΟΣΤΑΤΕΚΤΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ TURis

Το Επιστημονικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την νέα επαναστατική χειρουργική τεχνική TURis που εφαρμόζεται, ήδη, με απόλυτη ασφάλεια και με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, από τους Ουρολόγους Χειρουργούς συνεργάτες μας, σε ασθενείς με υπερτροφία του προστάτη.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη, αναίμακτη, ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική μέθοδος TURis - εξάχνωση του προστάτη με πλάσμα, προσφέρει οριστική λύση, ελαχιστοποίηση του χρόνου παραμονής στην Κλινική και ταχεία ανάρρωση, πλεονεκτήματα που την καθιστούν την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του προστάτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Τηλ: 28210-70800, Fax: 28210-91140

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

Το Επιστημονικό & Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση Πιστοποίησης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas, για το σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας που εφαρμόζει, στο σύνολο των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών όλων των Τμημάτων Νοσηλείας, Ειδικών Μονάδων, Τ.Ε.Π., Εξωτερικών Ιατρείων και Εργαστηρίων της.

Με σταθερό επίκεντρο ενδιαφέροντος την πλήρη ικανοποίηση όσων αναζητούν ιατρική φροντίδα, η "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", δεσμεύεται όχι μόνο για την συστηματική διασφάλιση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας των ήδη παρεχόμενων υπηρεσιών της αλλά και για την αδιάλειπτη βελτίωση και αναβάθμιση της παρουσίας της στον χώρο της Υγείας.

Σύναψη Σύμβασης με ING

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την «ING», έναν από τους ισχυρότερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς Ομίλους στην Ελλάδα, ως συμβεβλημένο Νοσοκομείο του δικτύου της.

Οι κοινές αρχές που μας διέπουν, στοχεύουν στην παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών Υγείας, καλύπτοντας, άμεσα, ουσιαστικά και ολοκληρωμένα κάθε ιατρική ανάγκη, σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο.

ING logo

 

Επιστημονική Εκδήλωση - Σακχαρώδης Διαβήτης Εγκυμοσύνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Το Επιστημονικό Συμβούλιο της «ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ», σας προσκαλεί σε επιστημονική εκδήλωση, με θέμα :

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

την Τετάρτη (24-04-2013) και ώρα 19.00 μ.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων της (4ος όροφος), με ομιλητή τον Ιατρό κ. Νικόλαο Κεφαλογιάννη, Συντονιστή – Διευθυντή Παθολογίας και Διευθυντή Διαβητολογικού Κέντρου του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ - ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ» Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύναψη Σύμβασης με Εθνική Ασφαλιστική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "IASIS-ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ A.E.", με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την, από 14-01-2013, έναρξη συνεργασίας της με την «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», μία από τις ηγέτιδες Εταιρείες στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα, ως συμβεβλημένο Νοσοκομείο του δικτύου της, για ολόκληρη την Κρήτη.

Οι κοινοί στόχοι μας, η άμεση εξυπηρέτηση, η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, θεωρούμε ότι θα διασφαλίσουν υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχές υπηρεσιών, σε όλους όσους μας εμπιστεύονται την Υγεία τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
M. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 76-78, ΧΑΝΙΑ 73136
Τηλ: 28210-70800, Fax: 28210-91140
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»