Άρθρα

Νέος Ψηφιακός Μαστογράφος Τομοσύνθεσης

Το Απεικονιστικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής Γαβριλάκη Α.Ε. εξοπλίστηκε με νέο Ψηφιακό Μαστογράφο Τομοσύνθεσης SELENIA DIMENSIONS 3D της HOLOGIC ο οποίος διαθέτει μία σειρά από πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τον κορυφαίο μαστογράφο παγκοσμίως.

Με την επαναστατική μέθοδο της Τομοσύνθεσης:

  • Μειώνονται τα ψευδώς θετικά ή τα ψευδώς αρνητικά ευρήματα.
  • Ο Ακτινοδιαγνώστης μπορεί πλέον να βλέπει την κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτοντας ύποπτες περιοχές που θα κρύβονταν στην κανονική 2D εικόνα, με σημαντικό όφελος στους πυκνούς μαστούς.
  • Οριοθετείται με μέγιστη ακρίβεια η διάσταση και επέκταση της βλάβης παρέχοντας σημαντική βοήθεια και αξιοπιστία στους χειρουργούς.
  • Αυξάνεται η διαγνωστική ευαισθησία στην διάγνωση του καρκίνου.
  • Η συνολική δόση και ο χρόνος εξέτασης του πλήρους μαστογραφικού ελέγχου ελαττώνονται σημαντικά (μόλις 3,6 sec ανά λήψη αντί για 25 sec σε άλλα μηχανήματα).
  • Η ανακατασκευή σε εικόνες τομοσύνθεσης γίνεται με πάχος τομών 1mm

 

 

blue-cross-blue-shield euro-center-logo mondial-logo sos-international-logo tricare-logo

Γρήγορη επικοινωνία

Μ. Μπότσαρη 76-78
73136, Χανιά
τηλ: 28210 70800, fax: 28210 91140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

espalogoΗ επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
«Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης»